VILA NOVA            
  > així són els apartaments > tarifes i reserves > la ciutat de vilanova  
           
   
la ciutat de vilanova
Vilanova i la Geltrú , capital de la comarca del Garraf, és una ciutat costanera amb 56.000 habitants situada a només 25 minuts al sud de Barcelona.

Es un lloc acollidor i una ciutat amb dimensió humana on la cultura, el turisme, la gastronomia, l'oci i la industria s'han sabut combinar de manera equilibrada.
 

La ciutat de vilanova
 
   


Durant els mesos de juliol i agost la ciutat ofereix una àmplia oferta lúdica i vacacional. A més de poder gaudir de les seves amplíssimes platges, del 20 al 23 de juliol es celebra el XXVI Festival Internacional de Música Popular i Tradicional (FIMPT)

La primera setmana d'agost la ciutat celebra la seva Festa Major que inclou múltiples activitats.

La ciutat és una magnífica base per a poder realitzar sortides i visites a la nombrosa oferta cultural i lúdica de la ciutat de Barcelona , també ens podem desplaçar amb facilitat cap a Tarragona i visitar les ruïnes romanes de la Imperial Tarraco i, si ho desitgem, arribar-nos fins el parc temàtic de Port Aventura.

També des de Vilanova i la Geltrú ens podem endinsar a la ruta del Císter visitant els monestirs de Poblet, Santes Creus i Vallbona de les Monges.

Finalment la pròpia ciutat i els seus entorns (Sitges, el massís del Garraf, etc..) són bons llocs per al lleure i les passejades.
 
La ciutat de vilanova

La ciutat de vilanova

La ciutat de vilanova


 
 
facebook Segueix-nos al Facebook    |   instagram Segueix-nos a Instagram [ Situació i accessos ][ Avís legal ]
Biosphere
Rambla Exposició, 41 · 08800 Vilanova i la Geltrú · T. 93 811 59 00 · info@residenciavilanova.cat
 
VISA MasterCard EuroCard Maestro